De enige “makkelijke” afslank oplossing die echt werkt

Bijna iedereen is op zoek naar een makkelijke oplossing voor zijn problemen, en 95% van de mensen zal altijd voor de makkelijkste oplossing kiezen.

Dat is nou eenmaal hoe de meeste mensen in elkaar steken en hier wordt vaak misbruik van gemaakt. Kijk maar eens naar de eindeloze hoeveelheid shakes, pillen, fatburners, die op de markt zijn.

Of wat dacht je van al die koolhydraatarme of andere diëten die worden verkocht met de belofte dat je zonder moeite in no time kilo’s afvalt.

Allemaal dingen die zijn verzonnen omdat mensen op zoek zijn naar makkelijk manieren om af te vallen zonder er enige moeite voor hoeven te doen.

En allemaal zijn ze verzonnen door mensen met heel veel verstand van marketing.

Maar of ze je nu echt gaan helpen? Natuurlijk niet, en dat heb je waarschijnlijk zelf ook al diverse keren gemerkt als je weer eens begon met iets waarvan beweerd werd dat het echt werkt.

Een fatburner of afslankkoffie gaat je niet helpen als je nog steeds iedere dag pizza’s eet, alcohol drinkt en toastjes met Franse kaas naar binnen werkt. Je hebt echt een calorietekort nodig om af te vallen.

En van de meeste diëten val je in het begin inderdaad snel af, maar dat is vooral vocht wat je verliest. Ga je daarna weer normaal eten, dan komt dat verloren gewicht zo weer terug.

Overigens, als jij een dieet wel lang volhoudt, dan kun je inderdaad gewicht verliezen, maar je gaat ook veel spiermassa verliezen.

Je lichaam gaat daardoor steeds minder verbranden en kun jij steeds minder eten zonder aan te komen. Uiteindelijk kom je op een gegeven moment op een punt dat je al bijna aankomt als je naar eten kijkt.

Dus doe me een plezier en trap niet in al die onzin.

Je gaat echt niet afvallen en daarna voor altijd op gewicht blijven zonder er iets voor te doen.

En dat is misschien niet wat je wil horen, maar ik vind het wel belangrijk om je dit te vertellen.

Overigens, dat je er iets voor moet doen betekent uiteraard niet dat je het jezelf niet makkelijk kunt maken. Volgende week ga ik je daarom meer vertellen over hoe je dit makkelijker maakt en hoe ik je daarbij kan helpen.

En nee, ik kan niet voor je eten, dus je zult het echt zelf moeten doen. Maar ik kan er wel voor zorgen dat je kunt eten zoals jij dat graag wil, zodat je zo makkelijk mogelijk jouw doelen bereikt en resultaten boekt die blijvend zijn.